Sponsoren WK Veldrijden

05 juli 2022

Voor het WK Veldrijden 2023 zijn de sponsoren van groot belang. Zij zorgen er mede voor dat we een fantastisch event kunnen neerzetten om veldrijden op hoog niveau aan het publiek te tonen. Daarbij gaat het niet alleen om financiële middelen, ook ondersteuning in aankleding, middelen en producten zijn heel belangrijk.

Haacht Brouwerij

We zijn daarom ook ontzettend trots dat Haacht Brouwerij weer heeft getekend als Sponsor. ”Een prachtige samenwerking die al jaren terug gaat. Als trouwe partner en leverancier van GP Adrie van der Poel ondersteunt Brouwerij Haacht nu ook het WK Hoogerheide 2023. Trots dat we onderdeel mogen zijn van deze wielerfamilie en dat de bezoekers kunnen genieten van onze heerlijke SUPER 8-bieren! Wij kijken ernaar uit om samen met de geweldige organisatie van GP Adrie van der Poel elke overwinning te vieren.”

Van Doorne International

We zijn daarnaast ook ontzettend trots dat Van Doorne International heeft getekend als Sponsor.

Van Oers accountancy

Tot slot kunnen we melden dat ook Van Oers accountancy het WK Veldrijden 2023 steunt als Sponsor. Deze sponsor is al jaren vertrouwd met de GP Adrie van der Poel en sluit nu ook aan voor een geweldige editie van het WK Veldrijden 2023 in Hoogerheide.